Villa Tuna har något för alla

FRÄSCHA SOVRUM

Villa Tunas sovrum är målade i olika färger och har fått sina namn efter våra barn. Våra fyra badrum är utrustade med dusch och toalett. I övervåningen finns stort allrum med bokhyllor som är fyllda av böcker och spel. Det finns också en lekhörna för de mindre barnen. En spjälsäng och två barnstolar ingår i utrustningen.
VÄLUTRUSTAT KÖK


I det stora köket finns spis med häll och ugn, stor kyl och frys, diskmaskin, mikr-vågsugn och skåp fyllda med många tallrikar, glas, bestick, uppläggningsfat, muggar, köksknivar och allehanda matlagnings-verktyg. Det finns alltid melittapåsar, salt, kryddor och diskmedel. Vi har självhushåll i Villa Tuna så mat och förbrukningsartiklar har du själv. Två kaffebryggare, vattenkokare och tekanna finns också och i grovköket finns tvättmaskin och torktumlare.

SÄLLSKAPSRUM

Storstugan ligger i vinkel med den öppna  spisen och övergår i kök och matplats.  Det finns gott om utrymme med flera soffor, fåtöljer och stolar. Vi har också gitarr, litet gammalt dragspel och piano. På innergården finns en stor terrass med en grill och en liten gräsmatta. Det finns en allmän lekplats på andra sidan vägen för de mindre barnen.

Villa Tuna är ett underbart hus

med gamla anor

Villa Tuna är belägen mitt uppe på ön i "Prästasvängen", där Landsvägen vänder 90 grader och byter namn till Kyrkvägen. Adressen är Landsvägen 275, 260 13 Sankt Ibb. När du hyr Villa Tuna disponerar du den helt själv. Villan har en planlösning som är perfekt för lite större sällskap. Många människor rör sig på vägen utanför Villa Tuna och stannar till ibland -  men på innergården är lummig och lugnt. Trädgården är helt inhägnad.

Det är nära till allting från Villa Tuna  - till tre mysiga småbåtshamnar, badplatser,  restauranger, Tycho Brahes museum,  Möllebackens Livs, Spirit af Ven där du kan prova whisky och andra drycker från eget destilleri, gallerier, gårdsbutiker och lokala producenter av olika slag. På Ven har vi en 9-håls golfbana med egen Pro och det tar bara 10 minuter att promenera dit. Bussen från båten stannar precis utanför vår ingång - hållplatsen heter Prästasvängen.

VI VÄL-KOMNAR GÄSTER HELA ÅRET


boka@villatuna.se

FLICKAN FRÅN BACKAFALL


Utanför Villa Tuna finns en staty som föreställer "Flickan från Backafall". Den är utskuren av roten/stammen på den gamla eken från 1900-talets början.


Den fina trädskulpturen är skapad av trädkonstnären och arboristen  Daniel Andersson efter Caj Cedergrens keramikfigur som skapades i detta gamla hus under 1950-70-talet.

VI HYR UT

 •  Enligt överenskommelse
 •  Till åtta gäster
 •  En, två, tre eller flera
    övernattningar
 •  Självhushåll
 •  Hyrlakan, hyrbadhandduk
    ingår
 •  Slutstäda själv eller köp
    städning
 •  Rök- och djurfri
 •  Förfrågningar till
    boka@villatuna.se
 •  Incheckning 12, utcheckning
    enligt överenskommelse